{jcomments on}{jcomments off}Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

به گروه مهندسی برق دانشگاه فردوسی مشهد خوش آمدید. گروه مهندسی برق دانشگاه فردوسی یکی از قطبهای آموزشی و پژوهشی مهندسی برق کشور است که تلاش می­ کند با بهره­ گیری از منابع انسانی نخبه و فرهیخته به تربیت نیروی انسانی متخصص و برخوردار از اخلاق حرفه ­ای بپردازد. در این راستا تلاش می کنیم فضایی مناسب آموزش و پژوهش در حوزه مهندسی برق فراهم آوریم که درخور جایگاه رفیع دانشگاه فردوسی در بین دانشگاههای کشور باشد. تقویت روحیه کارآفرینی و نوآوری یکی از اولویت های اصلی این گروه می باشد. این امر با توجه ویژه به سند چشم انداز دانشگاه فردوسی و برنامه راهبردی گروه برق ممکن خواهد شد. براین اساس تلاش می­کنیم بطور پیوسته کیفیت آموزش و پژوهش مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد و تصمیمات لازم برای افزایش کیفی و کمی این گروه اتخاذ شود. روشن است که بدون ارتباط موثر با دانشجویان و همچنین صنعتگران این امر میسر نخواهد شد. از این رو از کلیه دانشجویان و صنعتگران می­خواهیم که نظرات ارزشمند خود را در اختیار ما قرار دهند.

گروه مهندسی برق در حال حاضر در گرایشهای الکترونیک، قدرت، کنترل و مخابرات در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا و در گرایش بیوالکتریک در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می­ پذیرد. تلاش داریم که در آینده­ای نزدیک در گرایش بیوالکتریک در مقاطع کارشناسی و دکترا نیز دانشجو بپذیریم. از این فرصت استفاده کرده و از کلیه افراد مستعد و مشتاق فراگیری دانش و مهارت در زمینه مهندسی برق دعوت می­کنیم به گروه مهندسی برق دانشگاه فردوسی بپوندند.

شرايط پذيرش دانشجو در دوره دكتري تخصصي

حکمت متعالیه