آخرین منابع، زمان ... آزمون دکتری حکمت متعالیه دانشگاه فردوسی مشهد سال 1396

حکمت متعالیه«ضریب2»:شواهدالربوبیة ونهایة الحکمة

حکمت مشاء«ضریب1»:شرح اشارات،نمط4و5

منطق قدیم«ضریب1»:منطق مظفر

کلام قدیم وجدید«ضریب1»:کشف المرادفی شرح تجریدالاعتقاد«علامه حلی وخواجه نصیرالدین طوسی،،،،،عقل واعتقاددینی«مایکل پترسون وهمکاران»

تاریخ برگزاری آزمون مرحله دوم: پنجشنبه8 تیر و جمعه9 تیرماه 1396

آزمون در دو مرحله انجام می شود: 1- آزمون کتبی   2- مصاحبه شفاهی و بررسی پرونده آموزشی و پژوهشی

زمان برگزاری آزمون کتبی : پنجشنبه8 تیرماه ساعت12_8 در محل دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد

زمان برگزاری آزمون شفاهی: پنجشنبه8 تیرماه ( از ساعت 14 الی 18 ) وجمعه 9تیرماه ازساعت 12_8

ثبت‌نام ازتاریخ سوم خردادماه 1396 ازطریق سامانه پویا دانشگاه فردوسی مشهد به نشانی اینترنتی:

انجام میگیرد.ضروری است داوطلبان محترم طی روزهای قبل از آزمون با مراجعه به وب سایت دانشگاه فردوسی و بر اساس اطلاعیه‌های درج شده، نسبت به ثبت نام الکترونیکی و بارگذاری اطلاعات مورد نیاز اقدام کنند.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت‌نام:

متقاضیان لازم است مدارك زیر را در سامانه ثبت نام بارگذاری نمایند:

الف) فرم مشخصات (فرم شماره 1 مندرج در سایت دانشگاه)

ب) تصویر شناسنامه و یا كارت ملی

ج) كارنامه مرحله اول آزمون دكتری كه كد رشته محلهای این دانشگاه در آن قید شده است.

د) حداقل دو معرفی نامه نوشته شده توسط اساتید ترجیحاً راهنما و مشاور مبنی بر صلاحیت داوطلب برای ادامه تحصیل در دوره دكتری، با مشخصات كامل و نحوه تماس با اساتید توصیه كننده

ه) مدرك احراز توانایی در به كارگیری زبان خارجه (در صورت دارا بودن مدرك ملی یا بین المللی)

و) تصویر پایان نامه كارشناسی ارشد (یا نسخه اولیه برای دانشجویان سال آخر)

ز) مدارك تحصیلی و ریز نمرات مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد

ح) مداركی كه وضعیت نظام وظیفه معرفی شده را با توجه به بند مقررات وظیفه عمومی مندرج در دفترچه راهنمای شركت در آزمون مشخص نماید (ویژه آقایان)

ط) تصویر كارت ایثارگری برای آن دسته از معرفی شدگانی كه از سهمیه ایثارگران در آزمون استفاده نمودهاند.

ی) تصویر گواهی مبنی بر اینكه عضو هیات علمی رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده كه به تایید بالاترین مقام مسئول دانشگاه نیز رسیده باشد، برای آن دسته از معرفی شدگانی كه از امتیاز مربی در این آزمون استفاده نمودهاند.

ك) كلیه مستندات مربوط به سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی

ل) رسید پرداخت الکترونیکی هزینه شرکت در آزمون و مراحل مصاحبه به میزان هشتصد هزار ریال (500000 ریال جهت ثبت‌نام و 300000 ریال جهت مصاحبه هرکد رشته) صرفاً از طریق سامانه ثبت نام

* توجه: مبلغ مذكور غیرقابل استرداد است.

م) اصل مدارك و مستندات در روز مصاحبه باید همراه متقاضی باشد.