1. آخرین خبرها و اطلاعیه ها

به عنوان

مدير گروه آموزشي فلسفه و حكمت اسلامي

دانشگاه فردوسی مشهد-آذر97

از سوی دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر عباس جوارشکیان به مدت دو سال به عنوان مدیر گروه فلسفه و حکمت اسلامی منصوب شد.
 در این حکم آمده است:
"به موجب اين حكم با حفظ وظايف آموزشي و پژوهشي به مدت دو سال به عنوان مدير گروه فلسفه و حكمت اسلامي اين دانشكده منصوب مي‌شويد. ضروري است برنامه مدون گروه را منطبق بر رويكردهاي آموزشي و پژوهشي دانشكده و بر اساس سند راهبردي دانشگاه تهيه و اجراي آن را با بهره گيري از خرد جمعي در فضايي آكنده از همدلي و وفاق در اولويت كاري خود قرار دهيد. توفيق شما را از خداوند متعال خواستارم."

محمدکافی- رئیس دانشگاه فردوسی مشهد

ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت ها و زحمات جناب استاد دکتر جهانگیر مسعودی در مدت دو دوره تصدی مدیریت گروه فلسفه و حکمت اسلامی، انتصاب جناب استاد دکتر عباس جوارشکیان را به ایشان تبریک عرض نموده و برای این دو بزرگوار آرزوی توفیق بیش از پیش را از درگاه خداوند منّان خواستاریم.

علی اصغر یزدان بخش- مدیر سایت گروه فلسفه و حکمت اسلامی