انتصاب دکتر سید مرتضی حسینی شاهرودی به سمت مدیر گروه فلسفه و حکمت اسلامی- اردیبهشت1401

دكتر احد ضابط، رئيس دانشگاه فردوسي مشهد، در حكمي دکتر سيدمرتضي حسيني را به سمت مدير گروه فلسفه و حكمت اسلامي دانشكده الهيات منصوب نمود.

Dr-Shahroudi

در اين حكم آمده است:
بنا به پيشنهاد رئيس محترم دانشكده الهيات و معارف اسلامي به موجب اين حكم با حفظ وظايف آموزشي و پژوهشي، به عنوان مدير گروه آموزشي فلسفه و حكمت اسلامي اين دانشكده منصوب مي‌شويد. اميد است با اتكال به خداوند متعال و در پرتو الطاف حضرت رضا (ع) و با بهره‌گيري از تمام ظرفيت‌هاي دانشگاه، در مسير تحقق اهداف دانشگاه و نظام مقدس جمهوري اسلامي موفق باشيد.

احد ضابط- رئيس دانشگاه

مدیریت سایت گروه آموزشی فلسفه و حکمت اسلامی؛ انتصاب جناب دکتر سید مرتضی حسینی شاهرودی را به این  سمت تبریک عرض نموده و آرزوی توفیق و سعادت بیشتر این استاد فرزانه را از خداوند متعال خواهان است.                        با سپاس-یزدان بخش